Welkom in het hart van Amsterdam!
Op de plaats waar de mondaine P.C. Hooftstraat overgaat in de sfeervolle Stadhouderskade, vindt u het prachtige vernieuwde Museum Hotel. Centraler in het hart van Amsterdam kunt u niet verblijven!

Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum (moderne kunst), het Leidseplein (Casino en Schouwburg), de oude binnenstad, de grachten; het ligt allemaal op slechts een paar minuten loopafstand. Rondvaartboten, de Museumboot, waterfietsen en de watertaxi vertrekken vrijwel voor de deur. Lees verder arrowarrow.

Het Museum Hotel Amsterdam biedt 117 sfeervolle kamers, een gezellige bar en een uitstekend ontbijtrestaurant. Lees verder arrowarrow.

Het hotel is uitstekend bereikbaar met eigen of met openbaar vervoer; vanaf het Centraal Station per tram (lijn 2 of 5: de halte is vlakbij) of per taxi in hooguit 15 minuten. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid, ook voor autobussen, o.a. onder het Museumplein (enkele minuten lopen). De KLM shuttlebus naar Schiphol stopt voor de deur. Lees verder arrowarrow.

Museum Hotel P.C. Hooftstraat 2 1071BX, Amsterdam The Netherlands
T + 31 (0)20 6621402 F + 31 (0)20 6733918 E info@hotel-museum.com I www.hotel-museum.com
Direct online reserveren
Aankomst
Vertrek

Best rate guarantee

Call direct:
+ 31 (0)20 6621402
Mail direct:
info@hotel-museum.com