Het Museum Hotel Amsterdam is gelegen in het hart van de stad; op een steenworp afstand van het bruisende Leidseplein, talloze restaurants, cafés en nachtclubs. Amsterdam biedt voor elk wat wils op het gebied van entertainment:

Voor een flinke dosis cultuur? Bezoek het Museumplein met het Rijksmuseum (Rembrandt), het wereldberoemde Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Op de Dam vindt u het Madame Tussauds  en het Koninklijk Paleis. Niet ver van de Dam is het beroemde Anne Frank Huis. Meer mogelijkheden vindt u hier arrowarrow.
 
Houdt van shoppen? Het Museum Hotel Amsterdam is gelegen aan dé winkelstraat van Nederland: de P.C. Hooftstraat. Hier vindt u ‘must shops’ als Zegna, Armani, Oger etc.. De winkels in het centrum van Amsterdam zijn 7 dagen per week geopend. Meer informatie vindt u hier arrowarrow.

Wilt u lekker eten? U kunt hier werkelijk álles proeven. Van eenvoudig tot exclusief en van Spaans tot Vietnamees. Meer informatie vindt u hier arrowarrow. De leukste kroegen, de hotste clubs en andere ‘places to be’ vindt u hier arrowarrow. Amsterdam is trouwens bij uitstek dé uitvalsbasis om de rest van Nederland te verkennen. Onze receptiemedewerkers informeren u graag!

Museum Hotel P.C. Hooftstraat 2 1071BX, Amsterdam The Netherlands
T + 31 (0)20 6621402 F + 31 (0)20 6733918 E info@hotel-museum.com I www.hotel-museum.com
Direct online reserveren
Aankomst
Vertrek

Best rate guarantee

Call direct:
+ 31 (0)20 6621402
Mail direct:
info@hotel-museum.com